About Mr. Franco

Jag heter Frank, men polarna kallar mig Franco. Jag älskar 80-talet. När jag växte upp så brukade morsan alltid lyssna på den typ av musik vi typiskt associerar med 80-talet som Europe, Bon Jovi, Eurythmics, Laura Branigan, Samantha Fox, Stan Bush med flera och detta fastnade hos mig när jag blev äldre. Nyligen flyttade jag till Malta för att starta om på nytt och hitta ett nytt jobb. Jag vet inte alls vad Malta har som man kan associera med det klassiska 80-talet men jag hoppas att även här i den mest södra delen av Europa att jag ska kunna finna en klubb eller liknande där jag kan bära axelvaddarna med värdighet. Varje dag är ett äventyr och jag blir allt mer förälskad i denna vackra ö. Jag reser självklart fortfarande ”hem” till Sverige och den lilla röda stuga jag äger. Hoppas att ni kommer att gilla min livsstilsblogg där jag blandar 80-talet, Sverige och Malta hejvilt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *