Äntligen i Sverige

Äntligen i stugan och i underbara Sverige. Det finns inget land som är så vackert som Sverige under sommaren. Jag flyr Malta när det är som varmast och reser hem till min underbara stuga. Det är livet! Jag har det bästa av två världar på det här sättet. Vist är det rått och kallt på Malta under några veckor på vintern. Fast precis som jag skrev, några veckor! I Sverige är det ju mer än halva året.

Min syster hade kört upp min bil till parkeringen så den stod och väntade på mig. Jag köpte en gammal Volvo för ett tag sedan. Jag tycker om att köra omkring och bara njuta av det svanska landskapet tillsammans med någon fräck 80-tals musik. Eftersom Sverige inte är ett solsäkert land så blir det ganska många sådana dagar. Bilen är riktigt gammal men jag köpte reservdelar till Volvon så att den även fungerar på vintern och nu går den som smart. En bra investering som ger mig frihet.
hehhe

Syrran hade även handlat mat och städat i stugan. En väldigt trevlig och positiv överraskning. Jag hällde upp en virre och kopplade upp mig på nätet direkt när jag kom hit. Jag använder Telias trådlösa uppkoppling. Det fungerar alldeles utmärkt här i stugan. Nu ska jag bara njuta av lugnet och ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *