En av mina favoriter badplatser på Malta

Jag misstänker att många av er sitter och letar efter billiga resor för att fly undan det mörka Sverige vid det här laget. Jag minns själv hur hemsk jag tyckte november var innan den första snön kom och åtminstone gjorde det lite ljusare.

Därför tänkte jag göra er lite avundsjuka. Jag var på min favoritstrand igår. Inte för att bada men det är så vackert där så jag brukar ta mig dit året om. Min favoritstrand ligger egentligen på grannö Comino men på Malta är det Petes Pool som jag gillar bäst. Det finns många fina stränder på Malta men under turistsäsongen är flera av dem alldeles för fulla för att jag ska kunna njuta. Därför är mitt tips att ta en buss ut från de mest centrala delarna för att hitta vackra stränder som inte är packade med folk. Petes Pool är en sådan strand.
dhkddd
Det är härliga klippor som omgärdar det klara vattnet, så en klippstrand får jag kanske kalla det för. Jag måste dock varna er lite för det finns ingen affär eller liknande i närheten så ta med er ordentligt med vätska. Även mat om ni tänker stanna länge. Detta är ett av mina favoritställen på ön och även denna tid på året kan jag njuta för fulla muggar. Jag tog med mig en picknick-korg igår och sedan satt jag och tittade ut på fartygen och filosoferade. Livet är underbart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *