Min svenska ängel

Som utlandsboende är jag väldigt beroende av goda grannar som ser efter min lilla stuga i Sverige. Alla gillar väl goda grannar men för mig är det extra viktigt. Min granne i Sverige är min ängel. En underbar dam som heter Margareta och är utbildad socionom. Hon är en person med många järn i elden och väldigt rar. När hon inte jobbar som skolkurator, eller ser till min stuga så gillar hon att laga mat och dansa vals. Jag vill verkligen lyfta fram henne här på bloggen eftersom hon är en person som betyder mycket för mig. När jag är på Malta ser hon till att ingen post ligger länge i brevlådan, hon vattnar blommorna och ser till att allt är som det ska med huset. Alla borde ha en ängel som Margareta i sitt liv. Om du läser detta Maggan, så är du väldens bästa granne och en riktig klippa.

Maggan som ängel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *