DoogoodEL’s smarta app

Om du letar efter ett sätt att spara pengar på din energiräkning, leta inte längre än förnybara energikällor. De är inte bara miljövänliga, utan de är också ett bra sätt att minska ditt koldioxidavtryck. Dogoodel är ett företag som tillhandahåller förnybar energi, och de har precis släppt en ny smart app som gör det enklare än någonsin att byta till förnybar energi.

El app är utformad för att hjälpa dig att hitta rätt förnybar energikälla för ditt hem eller företag, och den ger dig all information du behöver för att fatta ett välgrundat beslut.

 

Vad är förnybar energi och varför du bör överväga att byta till den

Förnybar energi är en hållbar och miljövänlig energikälla som kan användas för att driva ditt hem eller företag. Det inkluderar sol-, vind-, vatten- och geotermisk energi

Det finns många anledningar till varför du bör överväga att byta till förnybar energi. För det första är förnybara energikällor mycket renare än fossila bränslen och producerar mycket mindre föroreningar. De har också potential att bli mycket billigare på lång sikt, eftersom de inte är föremål för samma prisfluktuationer som fossila bränslen. Slutligen är förnybar energi en hållbar energikälla som aldrig kommer att ta slut och alltid fyller på sig själv över tiden.

 

Vilka är de olika typerna av förnybar energi?

Det finns fyra huvudtyper av förnybar energi: sol, vind, vatten och geotermisk energi.

Solenergi utnyttjas från solen genom användning av solpaneler. Solpaneler installeras på ditt tak och samlar solljus, som sedan omvandlas till el som kan användas för att driva ditt hem eller företag.

Vindkraft skapas av vinden när den blåser över landet. Vindkraftverk används för att fånga upp energin från vinden, som sedan omvandlas till el.

Vattenenergi skapas genom rörelse av vatten. Vattenkraftsdammar används för att generera el från den kinetiska energin i rörligt vatten.

Geotermisk energi kommer från värmen som produceras av jordens heta smälta kärna. Denna värme används för att generera el genom en process som kallas geotermisk kraft.

 

Vilka är fördelarna med att använda DogoodEls smarta app?

Den största fördelen med att använda DogoodEls smarta app är att det gör det enkelt att hitta rätt förnybar energikälla för ditt hem eller företag. Appen ger dig all information du behöver för att fatta ett välgrundat beslut, och det gör det enkelt att byta till förnybara energikällor.