Därför ska du skaffa en frankeringsmaskin till företaget

Allt fler företag och verksamheter väljer att hyra eller köpa en egen frankeringsmaskin. Detta finns det många bra skäl till. Har du ett eget företag, men saknar en frankeringsmaskin? Här i denna artikel ka du läsa mer om varför du bör överväga att skaffa frankeringstillbehör som frankeringsmaskiner till ditt eget företag.

 

Du sparar pengar och tid

Frankeringsmaskinen är ett frankeringstillbehör som dagligen hjälper många företag och verksamheter att spara både tid och pengar. Med en egen frankeringsmaskin och andra smarta frankeringstillbehör inom företaget, slipper du krångel med frimärken eller liknande.

En frankeringsmaskin är helt klart värd att investera i, då den skulle kunna hjälpa dig och ditt eget företag att spara mycket tid och pengar i det långa loppet.

Lätt att hyra eller köpa

Du kan välja mellan att hyra och köpa dina frankeringstillbehör. Du bestämmer själv om du vill hyra eller investera i en helt egen maskin. Oavsett om du hyr eller köper en frankeringsmaskin, får du en användarlicens och ett licenskonto hos PostNord. Dessa använder du sedan till att ladda maskinen med et valfritt belopp. När kontot är laddat med pengar, kan du börja använda din frankeringsmaskin. Att komma i gång med frankeringstillbehör och frankeringsmaskiner är alltså inte svårare än så.

Jämför gärna dina alternativ innan du beslutar dig för att hyra eller köpa en frankeringsmaskin. För vissa företag skulle det kunna vara värt att köpa en egen maskin. För mindre företag skulle det kunna räcka med att hyra en maskin i stället.

Lätt att använda

Som sagt så är frankeringsmaskiner och liknande frankeringstillbehör riktigt lätta att komma i gång med och använda. Du behöver som sagt bara fylla på licenskontot med pengar. När detta är gjort, kan du använda din maskin till att frankera din post eller andra viktiga försändelser.