Presenter som din flickvän alltid kommer att älska

Är det snart Alla Hjärtans Dag, din flickväns födelsedag eller kanske en viktig årsdag? Då gäller det att du har förberett den perfekta gåvan som din flickvän antingen kan njuta av på egen hand eller tillsammans med dig. För att du ska kunna få tag på den bästa sexiga leksaken till din älskade partner kommer vi att bjuda på lite tips och råd som du inte vill gå miste om!

Dildos i flera olika format

Om du inte är helt hundra på vilken typ av sexleksak din flickvän föredrar kan det aldrig gå fel med en härlig dildo. Dildon är den där klassiska leksaken som för närvarande är den mest populära i världen, och efterfrågan har lett till tillgång. Just därför finns det en imponerande mängd dildotyper att välja mellan, så du kan utan tvekan få tag på en dildo som kommer att imponera på just din flickvän.

De utomordentligt populära lufttrycksvibratorerna

Lufttrycksvibratorer har hyllats världen över för att vara en typ av sexleksak som även kan få den mest kräsna personen att nå klimax. Faktum är att många lufttrycksvibratorer till och med säljs med en orgasmgaranti: få orgasm eller få pengarna tillbaka. Klicka här för att ta en närmare titt på de olika valmöjligheterna: https://www.mshop.se/sexleksaker/vibratorer/lufttrycksvibrator.

Med detta sagt, hur fungerar egentligen en lufttrycksvibrator? Jo, dessa använder sig av tryckvågor för att stimulera hela klitoris utan att ens behöva röra vid den. Istället för att endast bjuda på en ytlig stimulering tar sig därför lufttrycksvibratorn in på djupet för en upplevelse som sent ska glömmas. Det här är därför en perfekt present till din flickvän när Alla Hjärtans Dag, hennes födelsedag eller en årsdag börjar närma sig!

Rabbit vibratorer för en uppsjö av funktioner

Den stora fördelen med Rabbit vibratorer är att dessa stimulerar både klitoris och G-punkt på samma gång med hjälp av en stav och små utstickande ”kaninöron”. Det är vanligt att Rabbit vibratorer innehåller två motorer och att de kan styras oberoende av varandra. Här är det mycket njutning för pengarna som gäller, och med detta i åtanke är Rabbit vibratorer därför en utmärkt sexig present till någon som du tycker om.

Spännande leksaker för parlekarna

Kanske vill du se till så att både du och din flickvän kan dra nytta av leksaken för att njuta av heta stunder tillsammans. Då är det definitivt en parleksak som gäller, och visst finns det många varianter att välja mellan. Ett populärt val är de G-punktstimulerande vibratorerna som kan styras på distans via exempelvis en applikation i mobilen. Då kan din flickvän njuta av underbara upplevelser medan du har full kontroll över hennes njutning. Parlekar och rollspel blir bara roligare med den här typen av leksak!