Dekorera eller marknadsför med hjälp av självhäftande bokstäver

Det finns ett mycket enkelt sätt att snabbt och smidigt sprida ditt budskap i ett skräddarsytt format: nämligen genom att dra nytta av självhäftande bokstäver. Det är upp till dig huruvida det är tal kring ett ord, en mening eller siffror som ska fästas på olika ytor, och oavsett vad du väljer är självhäftande bokstäver mycket lämpliga vid både marknadsföring och när det är dags att dekorera hemmet.

Att fästa dina bokstäver eller siffror

På vilka ytor är det möjligt att dra nytta av folietexter i form av självhäftande bokstäver? Jo, dessa kan fästas på bland annat fönstret som tittar in i din butik, hemma på väggen, på din brevlåda, på bilen eller kanske till och med på båten. Tänk på att det finns olika sorters självhäftande bokstäver där vissa är lämpade för inomhusbruk medan andra passar perfekt därute oavsett väderlek.

Det är upp till dig att välja om du föredrar en genomskinlig bakgrund eller inte. Det finns dessutom särskilda starka klistermärken som håller under en längre tid – och varför inte kika närmare på de många olika teckensnitten så att texten känns rätt för just ditt syfte.

Välj ut dina självhäftande bokstäver

När det är dags att skapa en passande text brukar det erbjudas en lång rad alternativ. Du får bland annat välja vilken färg texten ska ha, vilket teckensnitt som intresserar dig, textens höjd, justeringen och huruvida den ska vara spegelvänd eller inte. Med andra ord har du alla de olika verktygen som du kan tänkas behöva för att redan idag skapa den där perfekta texten i form av självhäftande bokstäver!