Hur man gör Kanye West Adidas Slides: En Tutorial

Såg du Kanyes senaste modevisning? Han presenterade sin nya Yeezy-kollektion på New York Fashion Week, och även om det kanske inte är någon stor grej för de flesta av oss, var detta en ganska betydelsefull händelse för honom. Detta var första gången han presenterade nya klädmodeller för allmänheten, till skillnad från att bara släppa dem i butikerna. Detta innebär att ännu fler människor än vanligt tittade på. Men bland allt annat som hände den kvällen var det framför allt en produkt som fångade vår uppmärksamhet: hans nya Adidas-slides är så coola! För de av er som inte följer Kanye West eller hans klädmärke noga kanske ni inte vet att han har en historia med Adidas slides. Faktum är att de spelade en otroligt viktig roll för att lansera hans karriär som modedesigner. Som tur är kan vi visa dig hur du gör yeezy slides så att du också kan vara med på noterna! Fortsätt läsa för att lära dig allt du behöver veta om hur du gör ditt eget par Kanye West-inspirerade Adidas slides

 Steg 1: Hitta rätt sko

Det första steget för att skapa dina egna Kanye West Adidas-slides är att hitta rätt sko. Du vill hitta en sko som är bekväm och lätt att gå i. En av de mest populära skorna för detta projekt är Nike Roshe One. Den finns i en mängd olika färger, bland annat svart och grå, vilket skulle fungera utmärkt för det här projektet. Men om du har en viss färg i åtanke eller om du bara inte gillar Nike Roshe One kan du använda vilken annan sneaker som helst så länge den är bekväm nog att ha på fötterna hela dagen. Om du föredrar att inte spendera pengar på att köpa nya skor finns det ett alternativ för det också! Du kan gå ut och köpa lite skumfyllning, som minnesskum eller gummiskum, och skära till den så att den passar i dina gamla skor – voila! De är perfekta för det här projektet.

 Steg 2: Bestäm dig för en färg på sulan

När du har en klar uppfattning om vilken stil du vill ha är det dags att välja färg på sulan. Om du känner dig äventyrlig finns det många roliga färger att välja mellan. Om du föredrar en mer klassisk look kan du överväga svart eller vitt.

 Steg 3: Välj en färg för skons överdel.

Det sista steget är att välja färg på skons överdel. Vi valde en ljusgul färg, men du kan välja vilken färg du vill!

 Steg 4: Hitta en sugkopp

När du har skurit dina glidskenor till önskad längd måste du hitta en sugkopp. Vissa har lyckats med att använda en sugkopp från ett duschdraperi, medan andra har använt en sugkopp i industriell storlek från Home Depot. Du kan även köpa en liten sugkopp på nätet för några dollar. Notera diametern på sugkoppen innan du köper den, eftersom detta kommer att diktera storleken på ditt hål i glidaren.

 Steg 5: Hitta ett grepp (valfritt)

Om du vill göra dina egna Kanye West Adidas-slides måste du hitta ett grepp. Denna del av skon är den del som täcker mellan tårna och resten av skon. Materialet för detta kan vara vilket tyg eller annan textil som helst, och det är viktigt att välja något som är väldigt bekvämt att bära och som håller sig på plats. Du kan köpa ett grepp i en butik eller använda en gammal strumpa. När du har valt ditt material klipper du det i en lång remsa och viker det en gång så att det blir dubbelt. Sy ihop den ena änden av ditt tyg och lämna den motsatta änden öppen för vändning.

 Slutsats

Att göra egna Yeezy Slides är inte så svårt som du kanske tror. Allt du behöver är en sko, lite färg, en sugkopp och ett grepp! Följ dessa steg och du kommer att bli den coolaste killen i kvarteret!