Fruktkorg Göteborg för att förbättra arbetsmoralen på kontoret

Att kunna bjuda sina anställda på utsökt frukt kommer utan tvekan att garantera att alla förblir på gott humör och behåller den energin som behövs för ett välutfört arbete. Just därför kommer du att tacka dig själv om du beställer en fruktkorg Göteborg som du ställer på kontoret så att alla har någonting extra att se fram emot när de anländer till kontoret. En fruktkorg Göteborg prenumeration kan du få tag på genom att besöka Fruktkuriren där du väljer ut en skräddarsydd fruktkorg för alla tillfällen.

Fruktkorgar för alla behov och önskemål

Vill du kunna ställa fram en välsorterad fruktkorg Göteborg på kontoret som både förbättrar intrycket och får alla de anställda på gott humör? Det finns ett antal olika fruktkorgar att välja mellan så att du ska kunna anpassa din korg efter vad just ditt kontor behöver. Standardvarianten innehåller en blandning av bland annat äpplen, bananer och vindruvor medan EKO-korgen innehåller ekologisk frukt.

Om det finns många som föredrar bananer kan du vända dig till banan+ alternativet som ser ut som standardkorgen – fast med 1/3 bananer. Till sist får vi inte glömma att nämna premium-korgen med flera frukter och andra godsaker att välja mellan. Skräddarsy din korg såsom du vill ha den!

Fruktpåsar för när du inte är på jobbet

Ibland händer det att folk jobbar hemifrån eller inte kommer att stanna på kontoret under åtta timmars tid. Då kan det vara lämpligt att satsa på fruktpåsar snarare än en fruktkorg Göteborg. Det är till och med möjligt att märka påsarna så att de smidigt och enkelt ska kunna hitta sin rättmätiga ägare. Välj antingen standardpåsen eller EKO-påsen som enbart innehåller ekologisk frukt. Det har aldrig tidigare varit så lätt att förgylla de anställdas dag och att bjuda på en extra energiboost på jobbet!